مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام بنده چند سال پیش ی کامیون لیزینگی از شخصی خریدم بعد از تسویه برا انتقال سند و تعویض پلاک اقدام کردم میگن باید اول سند ب اسم کسی که قرارداد نوشته بزنید بعد ب اسم خودم، آیا راهی هست که مستقیم ب اسم خودم انتقال بدم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

توسط مبایعنامه ای که دارید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت لیزینگ و فروشنده تنظیم کنید جهت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید