مشاوره حقوقی رایگان - مال مشاع

پدری 4 دانگ منزلش را به نام یکی از فرزندانش میکند و آن فرزند به مدت 10 سال از پدر مراقبت میکند و هزینه های آن را پرداخت میکند و با رضایت کلامی خواهر چه برادر هایش آن منزل را اجاره میدهد و حالا پس از مرگ پدر که فرزندان متوجه انتقال 4 دنگ به برادرشان توسط پدر شده اند مدعی شدن که برادر ما بدون اجازه ما این منزل را که ما هم در ان شریک هستیم اجاره داده و شکایت کردن در صورتی که مستاجر هم شهادت داده که این افراد راضی بودن که من اینجا ساکن باشم
سوال من این است که با توجه به مالکیت 4 دنگ فرد و شهادت مستاجر آیا فرد تبرئه میشود؟ حکم دادگاه چه میتواند باشد؟ راهکار چیست؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
احتمالا شما به پرداخت اجاره نسبت به دانگ از زمان فوت پدر محکوم می شوید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

در بدترین حالت اجاره بها به نسبت دو دانگ باید پرداخت شود به سایر و اث

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کاربر محترم در صورتیکه پاسخ ارائه شده توسط همکاران محترم نیاز به تشریح وتوضیحات بیشتر است میتوانید از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما به پرداخت اجاره به نسبت دنگ از زمان فوت پدر محکوم میشوید