مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک

سلام عليكم

بنده داراي نامادري هستم و حق نامادري من زياد است و پدرم نيز از اين امر ناراضي است
وپدرم ميخواهد به نام من وبرادرم ملكي بزند و بدون مبلغي اين كار را چگونه انجام دهيم

كه بعدا به مشكل نخورد ملك داراي سند ميباشد وپدرم ميخواهد بصورت قولنامه اي به ما واگذار نمايد كه بعدا به مشكل نخوريم

با تشكر وقدرداني

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پدر شما باید قرارداد صلح بلاعوض رسمی در دفترخانه تنظیم نماید و سند مالکیت را به نام شما انتقال بدهد یا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اموال را به اسم شما صلح بلاعوض کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید مبایعه نامه یا صلح نامه تنظیم کنید . در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید مبایعه نامه یا صلح نامه تنظیم کنید اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صلح بلاعوض تنظیم نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام می توانید مبایعه نامه یا صلح نامه تنظیم کنید . در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید