مشاوره حقوقی رایگان - پدرم سند خونه رو به نامم زده آیا بعد از فوتش این خونه هم جز اثرث میشود و ببین برادرانم تقسیم میشود

با سلام خسته نباشید پدر بنده یک خانه ویلایی رو به اسمم زده..قولنامه نکرده.به عنوان ارث هم بهم نداده فقط سندش به اسم من کرده .پدرم 70سالشه و با رضایت خودش این کار رو کرده هیچ کس هم شاهد نبوده. ایا بعد از فوت پدرم من دچار مشکل خواهم شد با برادرانم؟؟؟ چون چند جاشنیدم میگن که چون به عنوان خریدار به اسمت نزده بعد از فوت پدر اونم جز ارث خواهد شد. خواهشش میکنم کمکم کنید. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه سند به نام شما است بعد از فوت جز اموال پدرتان محسوب نمی شود و هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و به نام هر کسی که بخواهد می تواند انتقال بدهد.
شما بهتر است از پدرتان رسید بگیرید که خانه ویلایی را به شما هبه کرده است تا بعداً وراث ادعای معامله صوری و... مطرح نکنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر مشکلی نیست . می توانید برای اطمینان گواهی سلامت عقل برای پدرتان اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مشکل ایجاد نخواهد شد و شما مالک محسوب میشوید مگر احراز و اثبات گردد که در زمان انتقال سند ، پدر شما محجور بوده است

و این ملک جز ماترک پدری و ارث هم محسوب نخواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است از پدرتان رسید بگیرید که خانه ویلایی را به شما هبه کرده است تا بعداً وراث ادعای معامله صوری مطرح نکنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقرارنامه رسمی در این خصوص تنظیم نمایید منعی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است صلحنامه یا هبه نامه عادی هم تنظیم کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این پرونده نیازمند بررسی است بله اگر اثبات نشود معامله شما باطل می‌شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام صبح محاباتی تنظیم کنید باید متن آن توسط وکیل نوشته شود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام با توجه به انتقال سند رسمی به نام شما مشکلی پیش نخواهد آمد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند رسمی شش دانگ بنامت زده خیر مال خودته مبارکت باشه هیچ کس نمی تونه چیزی بگه شما از اموال پدر هم ارث می برید و اونا از این ویلا خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما مالک هستید واصل بر صحت نقل وانتقالات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که شما مالک هستید اما احتمال اینکه بعداً به مشکل بخورید نیز وجود دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شما مالک محسوب میشوید مگر احراز گردد که در زمان انتقال سند پدر شما محجور بوده

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، هر شخصی در زمان حیات می تواند اموالش را به نام دیگران منتقل کند ، بعد از فوت پدر مشکلی برای شما پیش نمی آید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مشکلی ایجاد نمیشود ولی بهتر بود که پدر تحت عنوان هبه آنرا به شما منتقل میکردند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هر شخص در زمامن حیات خودش می تواند هر نوع اقدامی نسبت به مال خود بکند بنابراین انتقال سند به نام شما صحیح است و مشکلی بوجود نخواهد آمد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر است مدارکی دال برهبه ملک ازایشان دریافت نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تحت شرایطی دچار مشکل خواهید شد با توجه به کهولت سن. نبود شاهد و نداشتن سند رسمی