مشاوره حقوقی رایگان - ملک پدری و دخالت فرزندان

با سلام. پدر و مادرم با رضایت کامل خانه خودشان را برای اسکان و اقامت به من ( پسرشان ) داده اند. تمام لوازم مورد نیاز را نیز خودم تهیه نموده و تمام مخارج مربوط به خانه را خودم می پردازم. یکی از فرزندان به دلیل اینکه ملک پدری است ادعا دارد که من هم باید هر وقت بخواهم از آن خانه استفاده کنم و به این ترتیب برای من مزاحمت ایجاد می کند. برای جلوگیری از این اختلافات چه باید بکنم. آیا لازم است دست نویسی بین من پدرم دال بر اینکه خانه را در اختیار من قرار داده نوشته شود؟ یا رضایت کلامی ایشان کافی است؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید توافق نامه ای در این خصوص از طریق دفاتر اسناد رسمی منعقد نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رضایت شفاهی فقط برای جمع خانواده معتبر است نه در محاکم قضایی . حتما طی اقرار نامه در دفترخانه ثبت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رضایت کلامی نیز کافی است و صرف تصرف شما در ملک به نظر کافی است.
بهتر است قراردادی بین خود تنظیم کنید و در صورت مزاحمت برادرتون می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جهت اطمینان دست نوشته داشته باشید بهتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت مزاحمت برادرتون می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.پدر شما تا زمانیکه زنده هست هر تصرفی که بخواهد در اموال خود میتواند داشته باشد