مشاوره حقوقی رایگان - خرید قسطی موبایل

باسلام و خسته نباشید
من قبل عید برا همسرم یه گوشی ا آیفون 11 پرومکس به صورت 50٪نقد و5 0٪قسطی خریدم. گفت کارتنش میمونه و مالکیتم انتقال نمیدیم و… ما اوردیم بعد یه مدت هرچی برنامه میخواستیم دانلود کنیم نمیشد چون اپل آیدی بنام شخص دیگه ای بود. همچنین خودبخود عکسای یه نفر دیگه میومد تو گالری و یا دفتر تلفنش و تو اون مدتم چند نفر به قصد مزاحمت به خانومم زنگ زده بودن. خلاصه همین یه ماه پیش بردم یه فروشگاه دیگه ببینم میشه کاری کرد بتونیم برنامه دانلود کنیم و قضیه خرید قسطی واپل ایدی و…رو گفتم و براش توضیح دادم که چون قسطی خریدم اپل ایدی بنام یه شخص دیگس که گفت قسطیم خریده باشی اپل ایدی باید بنام خودتون باز میکرد و الان کل محتوای گوشیه شما در دسترس اون شخصه. چن جا دیگه هم رفتم پرسیدم که همینو گفتن. الان میخوام ببینم میتونم دادخواست بدم؟ الان معلوم نیس عکسای خصوصی همسرم رو کیا دیدن و مطمینم اون مزاحمتهای تلفنیم به همین خاطر بود
ببخشین اینقدر ط‌ولانی شد

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اقدام به طرح شکایت کیفری نمایید میتوانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
اولا هر چه سریعتر با پرداخت الباقی ثمن معامله اقدام به انتقال قطعی نمایید
ثانیا میتوانید دعوی مزاحمت علیه فروشنده طرح نموده تا قضیه عکس و شماره های کانتکت برطرف گردد
و ثالثا میتوانید با مراجعه به اپل استور معتبر اقدام به ساخت اپل آیدی خود نمایید
موفق باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله امکانپذیر است میتوانید شکایت نمایید