مشاوره حقوقی رایگان - کارتون گوشی

سلام خسته نباشید من 4ماه پیش گوشی خریدم اقساطی . به علت اقساطی بودن گوشی کارتون گوشی نگه داشتن تا وقتی چک پاس بشه الان چند ماه چک پاس شده ولی کارتون گوشی منو کم کردن هی میگن وقت بده پیگیری کنیم یا طرف برگشته میگه اگه میخوای کاغذ بهت میدم که خواستی بفروشی مشکلی پیش نیاد . بنظرتون چکار کنم شکایت کنم ازشون؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعلا کاغذ بگیرید بعد دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید فعلاً فاکتور یا کاغذی بامهر و امضا اخذنمایید تا مشکلات حل شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
رسیددریافت نمایید سپس دادخواست مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام فاکتور یا کاغذی را با مهر از او بخواهید و اگر مشکلی پیش آمد دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود رسیددریافت نمایید سپس دادخواست مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از ایشان اقرارنامه با مهر و امضا و فاکتور خرید بگیرید یا شکایت نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

علی ای حال کاغذی دال بر تمام جزییات گوشی و تاریخ خریداری و تنظیم نامه با مر و امضا و اثر انگشت فروشنده دریافت کنید. بعد ازان میتوانید به صورت قانونی شکایت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فعلا دست نوشته با ذکر نام و نام خانوادگی و کد ملی و تلفن و آدرس با دست خط خودشان از وی اخذ نمایید تا مدرکی از ایشان برای شکایت داشته باشید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا نوشته بگیرید و بعد هم می توانید اقدام حقوقی لازم را انجام دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

رسیدی با ذکر تمام جژییات اخذ نمایید تا بعدا بتوانید طرح دعوی کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا نوشته ای مبنی بر همین موضوع یعنی فروش گوشی با مشخصات و گم کردن کارتن با امضا و اثر انگشت و شاهد و تاریخ به همراه فاکتور بگیرید و بعد از گذشت مهلتی دادخواست بدهید