مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله محجور

سلام خسته نباشین پدر بنده در سال 83 یک قطعه زمینی را به یک نفر می‌فروشد که در تاریخ فروش قولنامه مالک نبوده بعد از دوماه ملکی که فروخته از آموزش و پرورش تحویل می‌گیرد و تحویل به آن کسی که فروخته بود می‌دهد یعنی قبل از اینکه مالک یه ملکی باشد اونو می‌فروشد ایا این معامله درست بوده یا نه در ضمن پدرم آلزایمر داشت و بیسواد هم بود پرونده پزشکی هم داشت پنج ساله فوت کرده آیا میشه این معامله را ابطال کرد یا نه

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اصل بر صحت است در خصوص عدم مالکیت باید موضوع بررسی گردد و در خصوص ادعای بطلان به دلیل محجوریت نیز ابتدا باید حکم حجر پدر صادر و تاریخ شروع حجر مشخص گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
آنچه بیان گردید حکایت از فروش مال غیر داشته و فاقد اعتبار قانونی است لذا با توجه به وضعیت جسمانی و ذهنی فروشنده و اینکه ملک مورد معامله تحت مالکیت وی بوده امکان ابطال معامله به کمک وکیل وجود دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با اثبات محجوریت در زمان معامله بله میتوان باطل کرد