مشاوره حقوقی رایگان - پاکسازی سوء پیشینه کیفری

با سلام و عرض ادب، بنده حدود 15 سال پیش طی یه نزاع تو خیابان دستگیر و طی روند دادگاه به اتهام ضرب و جرح عمدی و همچنین جعل عنوان محکوم شده حالا می خواستم با توجه به سوء پیشینه کیفری که دارم امکان پاکسازی آن بعد از 15 سال وجود دارد ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سوپیشینه شما پاک شده در استعلامات نمی آید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به گذشت 15سال سو سابقه کیفری شما رفع شده است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
هم اکنون سابقه کیفری مرتفع گردیده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه گذشت زمان طولانی شما دارای سابقه کیفری موثر
نمی باشید و اگر استعلام گرفته بشود گواهی عدم سو پیشینه صادر خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام با توجه به گذشت 15 سال سابقه کیفری شما به احتمال زیاد حذف شده باشد