مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی با ارز دیجیتال

سلام من در سایتی سرمایه گذاشتم که متاسفانه پانزی بود ( سایت سرمایه گذاری ارز دیجیتال ) و پولم رو پس نمیدن
یک گروه برای افراد مالباخته زده شده و افراد این گروه قصد شکایت و گرفتن وکیل رو دارن و از کاربرا برای گرفتن وکیل وکالت نامه و مدارک هویتی میخاهند
حال سوال من اینه : 1-چطوری میشه از وکیل ک گرفته شده مطمین بود یعنی فرد خودش رو الکی وکیل جا نزده باشه ایا گرفتن شماره وکالت یا عکسی از پروانه وکالت و ادرس و شماره تلفن میتونه ثابت کنه ک ایشون واقعا وکیل هست؟
2- درمورد وکالت نامه ایا امکانش هست که از وکالت نامه ما میدیم سو استفاده بشه؟
اصلا وکالت نامه چطوری باید باشه که امکان سو استفاده ازش نباشه؟
ایا با این موارد که گفتم میشه جلوی اتفاق های ناگوار مثل سو استفاده از مدارک هویتی و وکالت نامه رو گرفت؟
علت این سوال اینه که عده از همکار های این سایت پانزی و مدیر سایت خودشون رو جای کاربر ها جا زدن و میخان تلاش برای شکایت رو جلوش رو بگیرن برای همین سوالم اینه با دادن مدارک و وکالت میتونن مشکل درست کنن؟؟
و مورد اخر این پرونده تعداد کسایی که ازشون کلاهبرداری شده زیاده 500 یا حتی بالا تر از 1000 نفر و همه میخان فقط به پولشون برسن و سودی رو نمیخان و مبلغ شکایت به حدود نیم میلیون و دلار و حتی بیشتر میرسه (( فعلا همینقدر مشخص شده )) حالا با تجمیع شکایات امکان بررسی سریع تر هست؟ و ایا در این موارد شکایت کیفری بهتره یا حقوقی؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ابتدا اینکه عنوان شکایت شما قطعا از طریق کیفری بهتر و سریع تر به نتیجه میرسد و اما درخصوص اعطای وکالت:
به هیچ عنوان در فضای مجازی بدون اینکه حضورا به وکیل مراجعه کنید با وی قرارداد نبندید. به دفتر یک وکیل متخصص در زمینه جرایم رایانه ای و هم چنین ارز دیجیتال تشریف ببرید و با تنظیم اوراق وکالت نامه و قرارداد مالی شکایت خود را انجام دهید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
-بله.
-سوء استفاده بسته به -اختیارات اعطایی دارد.
بله محتمل است.
هم زمان و موازی شکایت کیعری کلاهبرداری و دادخواست حقوقی مطالبه وجه.