مشاوره حقوقی رایگان - رای اجرای احکام

با سلام و وقت بخیر
بنده حکم قطعی را به اجرای احکام دادم. میخواستم بدون چند روز وقت میکشه ؟
بعدش خوانده کارمند دولت هستش. با اینکه میدانم ماشین خونه و باغ داره میگه همش به اسم خانم هست؟
اگر گفتش درست باشه رای اجرای احکام چی هستش؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ده روز بعد از ابلاغ اجرائیه میتوانید اموال محکوم علیه را توقیف کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با استعلام از مراجع ذیصلاح اموال ودارایی ایشان مشخص خواهد شد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،10روز بعد از ابلاغ اجراییه میتوانید اموالی که به نام خودش هست را توقیف کنید.از طریق استعلام مشخص میشود‌

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اجرای احکام باید پیگیر موضوع باشید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با استعلام مشخص میشود اموال بنام چه کسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ده روز بعد از ابلاغ اجرائیه میتوانید اموال محکوم علیه را توقیف کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. طرف 10 روز بعد از ابلاغ اجراییه میتوانید صرفا اموال محکوم علیع را توقیف نمایید.