مشاوره حقوقی رایگان - تضاد حکم اجرای احکام

سلام اگرحکمی قطعی 8سال پیش مبنی بر خلع ید از کل یک ملک که بخشی مشاعی و بخشی واگذاری بوده واجرا گردیده باشدصادر شود آیا قاضی جدید صرفا با درخواست شاکی اولیه میتواند رای اجرای احکام راتفسیر جدید نموده و اعلام نماید صرفا بخش مشاعی از زمین خلع ید میباشد.تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اجرای حکم اشتباه بوده قاضی مربوطه می تواند که گزارشی نسبت به موضوع مجددا بررسی نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تفسیر حکم با دادگاه صادر کننده با تقاضای واحد اجرای احکام است