مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با زوجه

سلام
حدود یک سال میشه تو زندگیم مشکل خوردم چند بار خانمم شکایت کرد بابت اساس و مهریه که تا چند هفته قبل اساس بردم اصفهان برای زندگی خوب بود یک ماهی گذشت که خونوادش شروع کردن همون ساز جدایی طلاق چکار میشه انجام بدم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اقدام قانونی به تصمیمات شما بستگی دارد در صورت نیاز تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید به صورت توافقی طلاق بگیرید یا اینکه مشکلاتتون رو با کمک مشاوره خانواده حل نمایید و با هم زندگی نمایید ( یا طلاق بگیرید یا باهم زندگی کنید)

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمیتوانید بر علیه اطرافیان خانم اقدامی کنید فقط میتونید با همسرتون به توافقی برسید