مشاوره حقوقی رایگان - داوری

باسلام و خسته نباشید. وکلای گرامی، قاضی پرونده طلاق بنده که از طرف زوج اقدام شده است به داوری ارجاع داده، و داور زوج اصلا حاضر به پاسخ گویی نیست و نظر خود را مبنی بر عدم سازش به دادگاه ارائه داده است. حال بنده در مفاد این داوری چه بنویسم و تقدیم دادگاه دهم. خواهشا مفصل بیان فرمایید. ممنون از لطفتان.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در این مورد شما باید حضورا با وکیل ملاقات و مشورت کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام اگر تمایل به ادامه زندگی یا مطالباتی دارید باید مطرح و درج کنید