مشاوره حقوقی رایگان - داوری طلاق یک طرفه

سلام وکلای محترم. درمورد طلاق یک طرفه. ارجاع دادن به داوری. داوری هم حکم شو داده طلاق به مصلحت هست. همسرم طلاق شو گرفته میخام بدونم داوری همون مشاوره ها که هست میری راهنمایی با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

داوری واحدی است که برای صلح وسازش زوحین است که نظریه را به دادکاه ارائه میدهند جهت طلاق

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر داوری متفاوت از مشاوره ها می باشد . در واقع داورها سعی در صلح و سازش بین زوجین می کنند و گزارش خود را به دادگاه تقدیم می کنند .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر داور جهت ایجاد سازش و همچنین ارسال نظر تعیین می شود