مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده از مرجع تجدید نظر به دادگاه بدوی

با سلام.در پرونده حقوقی در موسسه داوری از من بعنوان خوانده شکایت شده بود،درصورتیکه خواهان ب من مبلغی بدهکار بود، و رای ب نفع من صادر شد و خواهان تجدیدنظرخواهی کرد و در دادگاه شهرستان هم آن را رد کردند و باز به دادگاه استان تجدیدنظرخواهی کرد.آنجا هم رد کردندو دادگاه استان پرونده را به دادگاه بدوی ارجاع کردند.حال من برای وصولی طلبی ک از خواهان داشتم باید ب کجا مراجعه کنم؟و باید چه مراحلی رو انجام بدم تا به حقم برسم؟

پاسخ ها :

ارجاع پرونده از دادگاه تجدید نظر به دادگاه بدوی