مشاوره حقوقی رایگان - وکیل گرفتن

سلام
حدود بیست روز دیگه جلسه الزام به تمکین هست
چه مدارک و اسنادی باید ببرم تا بتونم عدم تمکین خانومم رو ثابت کنم؟
و اینکه آیا برای این جلسه لازمه وکیل بگیرم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه همسر شما باکره هستند یا خیر پاسخ سوال متفاوت است. تماس بگیرید .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام در صورت توان بهتر است وکیل اخذ نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت ارائه توضیحات وراهکار مناسب حقوقی ودفاع مناسب در جلسه رسیدگی از پنل مشاوره تلفتی استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت ترک منزل به آن استناد نمایید یا اگر اظهارنامه ای در این خصوص ارسال نموده اید ضمیمه نمایید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درو‌د ، باید موضوع بررسی شود ، اما بطور کلی برای اثبات عدم تمکین می توان به شهادت شهود یا استشهاد محلی و همچنین اقرار خود زن مبنی بر عدم تمکین از شوهر استناد کرد .
البته اگر عدم تمکین زن به دلیل موجه نباشد .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
جهت راهکار مناسب از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دعوای تمکین زوجه ، زوج باید اثبات نماید که زوجه منزل را ترک کرده و تمکین
نمی نماید
و اگر زوجه با کره باشد ، زوجه میتواند به حق حبس استناد نماید و مدعی پرداخت مهریه بشود و