مشاوره حقوقی رایگان - عدم حصول سازش در تمکین

مدتی قبل درخواست تمکین دادم تا همسرم به منزل برگردد. الان برایم ابلاغیه اومده با این مضمون : نسبت به دعوی زوج علیه زوجه دائر بر الزام به تمكین اعلام عدم حصول سازش به مرجع صلاحیتدار صادر شد.
میخواستم ببینم منظورشون چی هستش.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه شورای حل اختلاف ارسال شده بوده پرونده به دادکاه خانواده ارسال شده برای رسیدگی به اصل موضوع

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، به دلیل عدم سازش پرونده به دادگاه خانواده برای رسیدگی ارسال شده .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پرونده به دادگاه خانواده برای رسیدگی ارسال شده

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
سازش حاصل نشده لذا پرونده به دادگاه ارجاع خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام یعنی پرونده به دادگاه خانواده ارسال شده است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به دلیل عدم صلاحیت پرونده ازشورابه دادگاه ارسال گردیده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت عدم سازش در شورا برای رسیدگی به دادگاه عودت داده شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده به دادگاه خانواده ارجاع شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دلیل عدم سازش پرونده به دادگاه خانواده برای رسیدگی ارسال شده است.