مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام وقتتون بخیر اسم من سکینه ولی از همون بچگی همه نسیم صدام میزنن از طریق ثبت احوال اقدام کردم موافقت نشد باید چیکار کنم واقعا از این اسم خجالت میکشم هرجا میرم اسمم میگم با تعحب نگاه میکنن

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام.از طریق دفترخدمات الکترونیک قضایی دادخواست تغییر نام را مطرح تا رسیدگی انجام شود. به پیوست دادخواست استشهادیه نیز تنظیم نمایید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام می بایست از طریق دادگاه اقدام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
امکان تغییر نام وجود دارد با توجه به پرونده های متعدد که داشتم عرض میکنم اقدامات مناسبی باید انجام دهید می توانید با بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دادگاه درخواست خود را همراه با دلایل خود ، مطرح نمایید و