مشاوره حقوقی رایگان - همسر بداخلاق و بددهن

باسلام و خسته نباشید
بنده حدودا هفت ساله که ازدواج کردم و ی دختر سه ساله دارم همسرم به شدت آدم زودجوش و عصبی هستش وقتی عصبانی میشه از ته دل فریاد میزنه و بدترین فحش ها رو نصیب همه میکنه موقع رانندگی با همه راننده های دیگه درگیر میشه بدمیرونه تا به اصلاح حال اونارو بگیره و کلی فحششون میده جلو دخترم که من با رانندگیش حتی احساس امنیت ندارم اگ بگم نکن هم بدتر میکنه هزاران بار با محبت با ارامش با خواهش ازش خواستم اروم باشه مهربون باشه اما حتی خانوادشم از دستش خسته ان و حوصله اش رو ندارن چون کلا همیشه در حال داد و بیداد و دعواست فقط. میخواستم بدونم ایا اینها دلیلی هستن که من بتونم ازشون جدا بشم چون دخترم خیلی عصبی و سرخورده داره بزرگ میشه کنار این ادم بودن هم منو افسرده کرده هم از آینده دخترم نگرانم و الان فقط به طلاق فکر میکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا خیر دلیل قانونی برای طلاق محسوب نمیشود مگر بتوانید اثبات نمایید که موجب عسر و حرج شما شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
باید فقط عسروحرج خود را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات عسر حرج می توانید طلاق بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر رفتار وتوهینهای ایشان موجبات عسر وحرج شما را فراهم مینماید بله امکان طلاق وجود دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله میتواند از مصادیق عسر و حرج باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از مشاوره روانشناس بدوا استفاده نمایید باید بتوانید سوء رفتار و فحاشی و..‌را در راستای اثبات عسر و حرج جهت طلاق اثبات نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. به نظر نمی رسد که از مصادیق عسر و حرج باشد