مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند خرید بیت کوین

من از یک سایت خرید بیت کویین کردم و آنها فقط یک درگاه بانکی به من دادند و پول رو به مبلغ 35 میلیون به مدت یک هفته واریز کردم الان بعد دوماه ازشون خبری نیست و خرید بیت کویین هم چند برابر شده رفتم شکایت کردم به اتهام کلاهبرداری و از طرف خبری نیست بگید چه کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری را مطرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
شکایت حقوقی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
روند شکایت را پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فعلا کاری نمی توان کرد شکایت خود را پیگیری کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

رجبی پور : شکایت خود را از طریق پلیس فتا دنبال کنید