مشاوره حقوقی رایگان - وعده ازدواج

سلام وقت بخير.حدوديه سال پيش با ي اقايي اشناشدم ك قول و قرار ازدواج گذاشته شد..با خانواده مطرح شد اما ايشان روز خواستگاري نيومدن درصورتيكه همه فاميل درجريان بودن. ب بهانه هاي واهي هردفعه موضوع راكنسل ميكردن ك درادامه چون خيلي تحت فشار قرار گرفتم غرورم شخصيتم حيثیتم و خانواده تحت الشعاع قرار گرفتن اقدام ب خودكشي كردم ك نهايتابا نيم درصد هشياري عمرم ب دنيا بوده. ايهالحال بعد ازين داستان كلا موضوع رو فراموش كردم و پيگير نبوديم اما حالا بعد از گذشت سالها اين اقا از طريق ي خانمي از اينستا پيام دادن ك دنبال شما ميگردن و ميخوان اداي دين كنند. بعد با نام شخص ديگر خود را وكيل معرفي كرده و پيام دادن و تماس گرفتن ك ما بايد ملكي رو بنام شما كنيم ك اداي دين بشه..البته شماره وكالت خواستم ك اونهم نادرست بوده.. بعد خودش با خط ديگه پيام دادن گفتن اگه قبول نكنيد من از طريق ديگه ب شما ميرسونم و در نهايت طي چت وزنگو..گفتم من حلال كردم دينی نداري شما ..اما ايشون مجدد داستان خواستگاري و ازدواج رو مطرح كردن و هرروز ي حرف كه امروز با خالم ميام فردا با مادرم ميام پي فردايكه خريدم ميارم و ب عناوين مختلف قرار گذاشتن ك نيومدنو همون دروغهاي سابق رو مطرح كردند .. در ان زمان گفتن بعد از عقد ميريم المان و كليه مدارك من هم در اختيارشون بوده الان هم عنوان كردن كه از حسابهاي من اطلاع دارن و همينطور گفتن خانمي ك اينستا پيام داده براي كارش ٣٠ميليون گرفته درصورتيكه خانم قبول ندارن اين رو ..من همه وويسها و چتها رو دارم ..الان نميدونم چكار كنم بابت اينهمه دروغ و دغلكاري واذيت ازاراي اين مدت..واقعا نميفهمم هدفش چيه؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

سعی کنین با ایشون ارتباطی نداشته باشین در صورت مزاحمت شکایت مطرح کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ارتباط نداشته باشید و دررصورت مزاحمت شوایت کتید