مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جاری

با سلام. بعد 10 سال زندگی یه فرزند 5 ساله دختر دارم از شوهرم به خاطر کتک کاری و فحش و تهمت شکایت کردم در شورا حل اختلاف محکوم شد پرونده رفت دادسرا ولی هنوز احضار نشدیم برا نفقه جاری خودم شکایت کردم 45 روز منزل رو ترک کرد بدون خرجی من فاکتور از خرید خانه و دارو دکتر دارم که قرض گرفتم و فیش واریز پول که قرض گرفتم میشه راهنمایی کنین برام مبلغ 1500000زده قوه قضائیه با این شرایط جامعه نمیتونم راهی داره بخوام مبلغ رو افزایش بدم هنوز اولین جلسه رسیدگی یه هفته دیگه هست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نفقه را کارشناس تعیین می‌کند. به نظر کارشناس یک نفره اعتراض کنید و باید هزینه کارشناس 3 نفره بپردازید تا کارشناسان بررسی کنند شاید مقداری افزایش پیدا کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید