مشاوره حقوقی رایگان - امکان مطالبه نفقه جاریه ابراء شده موجوده ؟

همسرم بنده در ازای وکالت در طلاق ، طبق سندی مجزا تمامی مهریه و حقوق مالی خود را در حق من ابراء کرده (از جمله نفقه معوقه و جاریه) و حق طرح هرگونه دعوی و ادعا رو هم از خودش تو همون سند سلب و ساقط کرده .

آیا با توجه به این که نفقه جاریه ابراء شده و حق دعوی هم سلب شده، همسر بنده که «باکره» هم هست میتونه برای نفقه جاریه درخواست بده ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نفقه معوقه و ابنده زوجه قابل مطالبه است مگر انکه زوجه ناشزه باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مطلقا نفقه جاریه قابل ابرا نیست
نفقه ای که هنوز به وجود نیامده است چگونه ابرا گردد ! ! !

نفقه جاریه قابل مطالبه است

ولی نفقه معوقه قابل ابرا میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر ابرا کرده باشد نمی تواند مجددا مطالبه اش کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد و اکثرا بر این عقیده هستند که ابرا ما لم یجب می باشد و قابلیت ابرا ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قواعد نفقه جزو قواعد آمره است و اسقاط نفقه آینده امکان پذیر نیست

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

نفقه جاریه و آینده قابل ابرا نیست و‌میتوان درخواست کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه جاریه و آینده قابل ابرا نیست