مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن وام

سلام خسته نباشید بند یک وام برداشت کردم و حال به دلیل گرفتاری برای بند پیش امد قادر به پرداخت وام نشدم و ضامن بند وام را پرداخت کردن میخواستم سوال کنم من که هیچ گونه توان مالی برای پرداخت ندارم چکار میتواند انجام دهد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام ضامن میتواند نسبت به آنچه بابت ضمانت از شما پرداخت کرده .به طرفیت شما طرح دعوی کند .و شما اگر واقعا قادر به پرداخت نیستید میتوانید ادعای اعسار مطرح کنید