مشاوره حقوقی رایگان - من نمیدانستم گوشی ها دزدی هستند

سلام. بنده چند ماه پیش از پسر عمویه خود که در کافی نت کار میکنم 2 عدد گوشی گرفتم که کارتن داشتند و فروختم بعد از چند وقت دوباره 2 عدد گوشی به من داد که اینبار جعبه نداشتند و گفت که گوشی ها سرقتی نیست و خودش رفته مخابرات استعلام گرفته و موردی نداشته من گوشی هارو از پسر عموم گرفتم و خودمم رفتم شرکت مخابرات و استعلام گرفتم و گفتن گوشی ها سرقتی نیستند و نن آن ها رو خریدم از پسر عموام .
اما حالا بعد از چند ماه با من تماس گرفتند گفتند که گوشی ها سرقتی بوده
و صاحب اصلی آن پیدا شده و شکایت کرده. و من به پسر عمویه خود گفتم آن هم گفت آن شخص اول برایه من 2 عدد گوشی با جعبه اورد و من خریدم .بعد از چند وقت دوباره آن شخص آمد و 3 عدد گوشی به من داد
من به آن گفتم باید گوشی هارو تست کنم بعد اگر سالم بود میخرم.
بعد از تست به آن زنگ زدم و آمد و به آن گفتم گوشی ها سالم هستند
فقط کارتن هارو بیاور ببینم موردی نیست که پولت را بدهم .
اون گفت کارتن ها را باید بروم از جایی بیاورم الآن نصف پول گوشی ها رو بده
نصف دیگه رو هم موقعی که جعبه گوشی آوردم بده گفت منم قبول کردم. بعد از 2 الی 3 روز دیدم ازش خبری نشد بهش زنگ زدم گفت جعبه هارو گم کرده اما گوشی ها سرقتی نیستند و گفت من استعلام گرفتم از سایتی که خود مخابرات گفته بود (همیاب24) و سرقتی نبوده. و آن گوشی ها رو داده به من و منم برایه اطمینان رفتم مخابرات استعلام گرفتم دیدم موردی نداره و خریدم و یکم استفاده کردم و فروختم.
حالا صاحب هایه گوشی ها پیدا شدن و شکایت کردن
حالا من باید چکار کنم ؟
آیا من جرمی مرتکب شدم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما جرمی مرتکب نشدید اما در صورت عدم دسترسی به اصل گوشی باید قیمت گوشی ها را پرداخت کنید و برای اخذ پول خود به ید سابق ( پسرعمو) مراجعه کنید و ایشان نیز به ید سابق خود