مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس

باسلام، من یک سال هست که عقد کردم و با همسرم رابطه کامل داشتم و الان ایشون دادخواست عدم تمکین داده و در شورا و مشاوره سریع اعلام میکنه که خانومم باکره نیست و باهم رابطه کامل داشتیم،اگر من بکارتم رو ترمیم کنم آیا میشه که پزشک قانونی هم نامه سلامت به من بده و تایید کنه که باکره هستم? و آیا همسرم میتونه شکایتی بکنه ازمن که پرده ترمیم شده و ایشون با من رابطه کامل داشته؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان ترمیم وجود ندارد و پزشکی قانونی متوجه موضوع میشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر بکارت ترمیم شود پزشکی قانونی تشخیص ترمیم می دهد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

پزشکی قانونی در گواهی خود بعد از ترمیم هم به شما گواهی سلامت دال بر باکره بودن نخواهد داد.و در صورت صدور این گواهی بله همسر شما میتواند مدعی شود.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

شما حق حبس داشتید ولیکناز این حق تون صرف نظر کردید بنابراين نفقه از تاریخ استنکاف از مفاد زارش اصلاحی به زوجه تعلق ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود امکان ترمیم وجود ندارد و پزشکی قانونی متوجه موضوع میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت ترمیم پزشک قانونی تشخیص میدهد