مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام. شوهرم با خانم متاهلی رابطه داشته و شوهر اون خانم فهمیده و شکایت کرده ولی فقط تونسته از طریق پرینت تلفن رابطه تلفنی اونا رو اثبات کنه و شوهرم و اون زنه هم اقرار کردن که رابطه تلفنی و پیامکی بوده و هیج جوره نتونسته اثبات کنه که با هم رابطه جنسی داشتن حالا حکم شوهرم و اون خانم چیه زندان هم داره ؟ و اینکه اگه من ازشون عکس لخت داشته باشم با هم میتونم با توجه به این پرونده کیفری طلاق و یا حضانت دخترم که 9 سالشه و به بلوغ رسیده بگیرم ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بله میتونه از مصادیق عسروحرج باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر رابطه نامشروع مادون زنا اثبات بشود مجازات شلاق و حبس خواهد داشت
بله میتوانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه نامشروع ثابت بشه می توانید درخواست طلاق بدهید