مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در تعهدات بیمه در خصوص پرداخت دیه

با عرض سلام و احترام فراوان
مشکلات بنده در خصوص بیمه و پرداخت دیه انگار تمامی ندارد و همانند میلیونها نفر درگیر پلهای مراکز بیمه ها هستیم در صورتی که با وجود هزاران قوانینی که در اینترنت وجود دارد افرادی همانند من فکر میکنیم با وجود این قوانین نباید مشکلی باشد ولی افسوس که هرگز اینگونه نیست و اصلا هیچ اورگانی درست کار خود را انجام نمیدهد و به قوانین پایبند نیست بنده هم اکنون دو سال و هفت ماه است که به هیچ نتیجه ای نرسیدم و مطمئنن تا پایان 1400 هم به هیچ نتیجه ای نمیرسم و این مسائل جز با کمک شما وکلای محترم حل شدنی نیست چاره کار بیمه ها در دستان وکلا میباشد و بنده اگر یکی از شما بودم مطمئنن بد درسی به اینگونه از اورگانها میدادم ..!!
با وجود اینکه دیه برادر بنده 2/464 میلیارد میباشد ولی هم اکنون بیمه 1/500 میلیارد بیشتر نمی پردازد و مابقی مبلغ را میگوید باید از صندوق طلب نمود .
1_ ایا این امکان وجود دارد که بیمه ها در دو مرحله دیه را پرداخت کنند .؟؟
2_ ایا نباید بیمه با صندق خود در ارتباط باشند و مشکلاتی اینگونه را برطرف کنند تا یکجا دیه اشخاص را پرداخت نمایند .؟؟
3_بیمه بعد از پرداخت مبلغی که ذکر نمودم مطمئنن از بنده رضایت خواهد گرفت با وجود رضایت حق و حقوق برادر من ضایع نمیشود و میتوان به مابقی دیه تعیین شده توسط دادگاه برسم .؟؟؟
در پایان ضمن تشکر مجدد از شما عزیزان ممنون هستم اگر در این خصوص بنده را راهنمایی کنید همواره پایند و برقرار باشید خدانگهدار

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، در مورد مشکل خود اقدام به اخذ وکیل متخصص در امور بیمه نمایید .

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
نظر به تخصص امر و سابقه کار اینجانب در این
خصوص،
ایا برادر شما راننده بوده یا شخص ثالت؟؟
لطفا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله صحیح است و شما باید باقیمانده دیه را از صندوق تامین خسارتهای مالی بگیرید و