مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام از سال 95 بنده چک‌ برگشتی از یک‌ کلاهبردار داشتم از طریق ثبت اقدام‌ کردم مالی به اسم نداشتن به تازگی از دادگاه شکایت حقوقی کردم قبلا این اقا از من به اتهام ربا شکایت کرد و مدعی بود قرارداد بینمان صوریه که دادکاه و کارشناس رد کردن
حالا مجدد در دادگاه ادعای صوری بودن رو داره و دادگاه از من توضیح میخواد با وجودی که قبلا رای رو تقدیم قاضی کردم.. سوالی دارم ایا مشکلی برا چک‌ من به وجود میاد؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،صدور چک دلیل بدهی شخص است مگر ایشان اثبات نمایید که بدهی نداشته است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چک دلیل بدهی شخص است مگر خلافش را ثابت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وجود چک در ید دارنده به منزله بدهکار بودن وی می باشد مگر خلاف آن اثبات گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادگاه باید به استناد رای قبلی ادعای ایشون را رد کنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا خیر و مبلغ چک باید پرداخت بشود مگر

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. نظر به رد شدن شکایت ایشان معمولا در دادگاه حقوقی نیز ادعای ایشان رد میشود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع مشمول اعتبار امر مختومه است
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اعتراض نمایید که قبلا رای صادر شده و اعتبار امرمختومه دارد و فعلا مشکلی برای چکتان نیست مگر ایشان اثبات نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر چک مستقیم و بدون واسطه بدست شما رسیده صادرکننده حق استناد به قرارداد فی مابین شما را دارد . البته برای نظر دقیقتر جزئیات بیشتری از پرونده مورد نیاز است