مشاوره حقوقی رایگان - چک صیاد

با سلام
بنده ی برگ چک صیاد به مبلغ 10 میلیون تومان صادره بانک ...
از کسی گرفتم تاریخ 1400/7/2 و تو سامانه ام تایید کردم به نام خودم ثبت شده
چند روزه بنده خدا حسابش خالیه تماس ام میگیرم میگه چند روز صبر کن و داره اذیت میکنه میخاستم بپرسم
اگه برگشت بزنمش طبق قانون جدید چک به پول ام میرسم ؟ آیا اگه مراحل قضایی و برگشت انجام بشه چی میشه
ممنون میشم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله چک را برگشت بزنید و تمام حسابهای صادر کننده چک مسدود خواهد شد و سپس درخواست اجرای چک را مطرح نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

بله برگشت بزنید و بعد از مسدودی حساب اقدامات اجرایی را انجام دهید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بله چک را برگشت بزنید. کد رهگیری مخصوص چک صیادی را دریافت کنید. به محض برگشت چک همه حساب های صادرکننده چک مسدود میشود. برای اقدام قضایی به دفتر خدمات قضایی مراجعه و درخواست اجراییه چک را ثبت کنید. دادگاه یک اخطار 10 روزه به ایشان میدهد، در صورتی که مبلغ پرداخت نشود میتوانید توقیف اموال ایشان را از اجرای احکام بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله گواهی عدم پرداخت از بانک بگیرید کلیه حسابها مسدود می شود
می توانید تقاضای صدور اجرائیه نماییدو با استعلام های سه گانه اگر اموالی داشتند توقیف نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.گواهینامه عدم پرداخت بگیرید ازطریق دفاترخدمات قضایی اقدام کنید.اجرائیه صادرمیشود وپس ازابلاغ به طرف مقابل وگذشت12روز پرونده رابه اجرای احکام میبرید.....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام.
در صورت برگشت زدن حسابهای ایشان مسدود می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله چک را برگشت بزنید و از طریق اجراییه ثبت اگر مالی میشناسید سریعتر به نتیجه میرسید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت طی مراحل قانونی به نتیجه خواهید رسید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید چک را برایش زده و درخواست اجرای آن را از طریق دادگاه محل نمایید