مشاوره حقوقی رایگان - درود بر شما چند فقره چک صیادی و برگشت خورده به تعداد زیاد و به اسم موسسه خیریه ... دادیم

بنده به شخصی نزدیک دو تومان جنس لوازم خانگی دادم و ایشان نزدیک یه 500پاس کرده و الباقی همه برگشت میخوره میاد و یه لخش اقدام کردیم دوماه پیش و به نتیجه جلب نرسیدیم و ایشان خودش خونه اش و خیریه زده بودن کار میکردند جمع کردن و نیستند ماهم کاری نتونستیم بکنیم و پرونده حقوقی کردیم اشتباه بزرگ کردیم و اگه کسی باشه مورد تایید و سریع کار جمع کن بدیم بهش و تا اینجا حضوری صحبت میکنم میکنیم و به اسم این کلا ما دو برداشته و الان یه بخش چک داره میاد دستمون خودش تو مهرشهر بچه هاش هستن خودشم معلوم نیست کی میاد میره میخواستم کسی ما رو زود به نتیجه برسون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شرایط اقامه دعوای کیفری وجود داشته باشد شما باید شکوائیه
صدور چک بلامحل را مطرح نمایید و با ارایه فاکتور فروش ، دعوا را اثبات نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید از طریق« درخواست وکیل» در همین سایت اقدام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوالتون اصلا واضح وخوانا نیست چنانچه قصد وکالت دارید از طریق سامانه اقدام وچنانچه مشاوره میخواهید ازمشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق سایت اقدام به درخواست وکیل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
بنظر تحت عنوان صدور چک بلامحل می‌توان طرح شکایت کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و درود پرونده شما شامل چندین بعد است که بای تک به تک بررسی شود و مدارک شما رویت شود.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی دقیق دارد ، میتوانید از طریق سایت درخواست وکیل نمایید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تقاضای خود را بنحوشفاف و از قسمت مربوطه خواستار شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رسیدگی و پیگیری پرونده ها معمولاً زمانبر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما واضح نیست اگر وکیل میخواهید از همین سایت درخواست دهید

مینا احمدی

مینا احمدی :

مشاوره تلفنی انجام دهید در دادراه

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

درود، با وکیل مستقر در حوزه مربوطه هماهنگ کنید. من حوزه شیراز هستم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه کلاهبرداری و صدور چک بلامحل تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر دارد برای شکایت کیفری می بایست شکواییه ثبت شود