مشاوره حقوقی رایگان - قانون چک صیادی

سلام
بنده از بابت کارکرد دستگاه بولدوزر که به اجاره دادم چکی دریافت کردم و پس از دریافت چک متوجه شدم که ثبت نشده و برای ثبت به اسم بنده به ایشون برگرداندم و ایشان بعد از ثبت چک‌ به نام بنده و حتی تایید چک به نام خودم ایشان چک را به من نمیدهند و تاریخ چک 19/8/00بود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شرایط فسخ در قرارداد اجاره خودرو دیده باشید می‌توانید بر اساس شرایط مندرج در قرارداد در صورت عدم پرداخت اجاره بها نسبت به فسخ قرارداد اقدام نمایید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، شما باید قبل از دریافت چک از ثبت آن اطمینان حاصل میکردید چون ایشان میتونن با مراجعه به شعبه و با در دست داشتن لاشه چک نسبت به لغو ثبت چک اقدام کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع را با شهادت شهود می توانید اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طروق مختلفی قابل پیگیری است . می توانید فسخ نمایید مطالبه چک یا مبلغ یا...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فیزیک چک مهم است شما باید یا روشهای دیگر بر اساس اجاره نامه مطالبه وج کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اگر فسخ در قرارداد پیشبینی شده نسبت به فسخ اقدام نمایید در غیر این صورت مطالبه اجاره بها به استناد شهادت شهود و قراداد اقدام کنید