مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و‌ شتم

سلام وقتتون بخیر دوست پسرم کتکم زده و یک طرف بدنم کامل کبود هست و اینکه وارد شکایت نشم رو خیلی تاکید میکنن و تهدیدم میکنن که نرم باهاشون
رابطه جنسی هم داشتیم بنظر شما شکایت انجام بدم خانواده متوجه میشن یا خیر اصلا انجام بشه یا خیر ؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر دلیلی برای اثبات ادعای خود دارید شکایت کنید

یک وکیل :

با سلام و عرض ادب به نظر من برای اینکه در آینده خطرات جبران ناپذیری گریبانگیر شما نشود پس بهتر است اکنون شکایت خود را ارائه نمایید و ابتدا به دادسرای محل مراجعه و پس از آن به پزشکی قانونی مراجعه نماییدو به غیر از آن شکوائیه تحت عنوان توهین و تهدید تنظیم نموده و اگر شاهد دارید 2شاهد را آن به عنوان دلیل در نظر داشته باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
بستگی به مصالح زندگی شما دارد
احتمال قوی، خانواده شما متوجه خواهند شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقدامات شما جای تامل دارد سریعا شکلیت و درخواست اعزام به پزشکی قانونی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت کنید والا این کتکها و تهدیدها تکرار می شود.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بهترین حالت طرح شکایت است توضیحات تکمیلی تماس

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شکایت نمایید.برای توضیحات بیشتر تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شکایت را مطرح نمایید به احتمال زیاد ، خانواده شما متوجه بشوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت نمایید امکان متوجه شدن خانواده می باشد با صحبت حتما از شما پشتیبانی و حمایت خواهند نمود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله شکایت مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شکایت نمایید و مجازات حبس و دیه دارد و خانواده متوجه نمی شوند

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
حتما شکایت کنید
درصورت عدم شکایت شخص مورد نظر جری شده و مرتکب اقدامات مجرمانه بیشتری خواهد شد.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به علایم بدن می توانید شکایت نمایید . البته دادگاه معمولا صرف وجود علایم را دلیل بر مجرمیت دوست شما نمی داند و باید با مدارک دیگر مثل اقرار ،شهادت شهود یا ... ثابت کنبد که ایشان صدمه زده در این پرونده به رابطه جنسی شما رسیدگی نمی شود

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام حق شکایت کیفری از ایشان بابت ضرب و جرح عمدی و دریافت دیه را دارید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. از طریق دفترخدمات قضایی شکایت ضرب و جرح انجام و سریعا به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

شتر سواری دولا دولا نمی شود اگر شکایت کنید خانواده متوجه خواهند چون ممکن است برای اخذ رضایت و گذشت درب منزل شما بیایند .

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

رجبی پور: باسلام پزشکی قانونی مراجعه وطول درمان بگیرید وشکایت کنید.

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

سلام
اقدام به طرح شكايت از اختيارات شماست ولي بنظر شكايت كنيد بهتره
و اين موضوع هيچ ارتباطي به رابطه جنسي نداره
و از طرفي تهديد در خصوص حتك حيثيت و ابرو هم جرم محسوب ميشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت تصمیم نهایی با خود شماست.