مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید
زوجه هستم 124 سکه مهریمه که همشو گذاشتم اجرا وکیل هم نگرفتم حکم اومد که همشو باید پرداخت کنه درخواست اعسار داد جلسه اولش تشکیل شد من دستور توقیف حساب گرفتم حساباشو توقیف کردم ولی موجودی نداشتن حسابا همه رو خالی کرده بود ماشینش رو هم که فروخته ولی قبل از اینکه من مهرمو بزارم اجرا فروخته و متاسفانه جرم محسوب نشد مالی نتونستم به دادگاه معرفی کنم گفته که درامدش کمه و نداره و اجاره میده قسط میده و.... خیلی چیزای دیگه اونایی که واقعیت نداشت رو انکار کردم ولی قاضیه پرونده اهمیت چندانی ندادن میخواستم بدونم میشه دوباره 2 تا 2 تا بزارم اجرا یا وکیل بگیرم میتونه بگیره کامل؟ میشه یکاری کنم بیوفته زندان؟ در این صورت پدرش میتونه پرداخت کنه یا نه
احتمال داره چقدر پیش قسط بنویسن و قسط بندی کنن لطفا کمک کنید ممنون

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .وقتی یکبار اجرا گذاشتید مجددا نمیتونید بذارید اجرا .در صورت عدم پرداخت اقساط میتوانید جلب بگیرید.پدرشان وقتی تعهدی به پرداخت نکرده باشند نمیتوانید نسبت به ایشان اقدامی کنید.میزان اقساط نیز بستگی به وضعیت و نظر قاضی دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مجددا نمی توانید اجرا بگذارید ولی در صورت عدم پرداخت پیش قسط یا پرداخت نکردن اقساط می توانید جلب ایشان را بگیرید با وکیل مشورت کنید یا وکیل بگیرید تا بتوانید از حقوق خود دفاع کنید