مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر.توقیف ماشین.ضبط گواهینامه

باعرض سلام وخسته نباشید.
من تهران مسافر هستم و دوشب پیش راهنمایی رانندگی جلوی ماشینم را گرفت و ازم تست الکل گرفت که 56درصد جواب مثبت بود. ماشینم توقیف شد و گواهینامه 6ماه ضبط شد و خودم را ارجاع دادن کلانتری.
در کلانتری ‌من گفتم نخوردم و در اظهاراتم هم نوشتم از مواد ضد عفونی استفاده کردم .
من را به قاضی کشیک بردن همون موقع و قاضی کشیک هم دستور پزشک قانونی داد. همون موقع بردن پزشک قانونی و تست ازم گرفتن منفی شد.
فرداش بردنم دادگاه با وثیقه 20 میلیون خودم آزاد شدم و با توجه به اینکه مسافر هستم روی پروندم نوشتن فوری.
ماشینم همچنان توقیفه تا 21 روز.
و یه کتاب 240 صفحه ای بهم دادن که بخونم و هفته دیگه برم امتحان بدم و یه کلاس 1روزه ای برم.
با توجه به توضیحات بالا میخواستم بدونم من بعد از امتحان دادن و رفتن به اون کلاس ماشینم از توقیفی در میاد ؟
و اینکه کلا پروندم به چه شکل هست جریانش؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به منفی،شدن تست در پزشکی قانونی احتمالش زیاد است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما جواب کوتاهی ندارد بهتر است از مشاوره استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.