مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر و تصرف عدوانی

با سلام. بنده با عموی خود در یک قطعه زمین مشاعی شریک بودیم. در شورای حل اختلاف سال 85 نوشته شد که از قطعه زمین 750 متری مقدار 450 متر سهم بنده و 300 متر سهم عموی بنده باشد. عموی بنده بدون اینکه از بنده هیچ گونه امضایی داشته باشد مقدار 300 متر از قسمت بالای زمین را که از مرغوبیت بیشتری برخوردار میباشد را فروخته و الباقی را برای بنده گذاشته. طبق یک شکایت در سال 94 عموی بنده تبرعه شد و دوباره طبق شکایت سال 97 تبرعه شد. آیا حق با من است یا با عموی بنده که تبرعه شده و آیا میتوانم اعاده زمین کنم؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

با این توضییحات شما ایشان نباید تبرئه میشد ..علی ایحال میتوانید حقوقی اقدام نمایید