مشاوره حقوقی رایگان - ظهر نویس چک

چکی بدون تاریخ در وجه من صادر شده و من پشت نویسی کردم و آن چک را صاحب حساب بعنوان ضمانت مبلغ دریافتی به شخصی داده پس از گذشت دو ماه ان شخص چک را تاریخ زده و چک را برگشت زده و از من که پشت نویسی کردم طلب پول میکند حال انکه نه پولی به من داده نه من پولی گرفتم فقط چون چک در وجه من بوده و پشت نویسی کردم طلب میکند ایا این موضوع امکان دارد که حکم جلب من را بگیرد چه شورا چه دادگاه. تاریخ برگشتی97/11/13 بوده است ممنون میشم راهنمایی کنید. مشهد

پاسخ ها :

احسان نکونام

جناب آقای احسان نکونام :

چنانچه مدت زمان خاصی از زمان صدور چک تاتاریخ برگشت گذشته باشد مسولیت شمابه عنوان ظهرنویس منتفی است