مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام و عرض ادب
من احتیاج به مشورت حقوقی در مورد چک برگشتی و ظهرنویسی دارم ولی در حال حاضر حتی قادر به پرداخت هزینه های مشاوره تلفنی نیستم و خدا شاهده موجودیم 10 هزارتومنه
اگه کسی بین وکلا میتونه بدون گرفتن هزینه چند دقیقه به من کمک کنه بینهایت ممنون میشم
خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اشکالی ندارد می توانید با بنده تماس بگیرید شماره ی بنده در پروفایل و در سایر سایتها موجود است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بنده نیز حاضر به انجام مشاوره رایگان هستم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با پشتیبانی تماس بگیرید تا شماره بنده را در اختیارتان بگذارد با افتخار در خدمتتون هستم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید تماس حاصل فرمایید تا مشکل حقوقی مرتفع گردد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دادگستری واحد ارشاد و معاضدت مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید از طریق قسمت معاضدت دادگستری و کانون وکلا مشاوره مجانی بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید از طریق قسمت معاضدت دادگستری و کانون وکلا مشاوره مجانی بگیرید