مشاوره حقوقی رایگان - روند رسیدگی به پرونده ضرب و جرح

سلام و عرض ادب
ببخشید بنده بابت ضرب و جرح از کسی شکایت کردم و تشکیل پرونده دادم.
حالا پرونده من در مرحله احضار متشاکی به کلانتری قرار داره، میخوام بدونم از تاریخی که متشاکی باید به کلانتری مراجعه کنه تا مرحله بعد پرونده چقدر زمان میبره؟
و اصلا مرحله بعد چی هست؟
و اگه تو زمانی که برای اون مرحله دادن من نتونم پیگیر پرونده باشم امکانش هست چند روز به تعویق بندازمش؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

معلوم نیست اما پرونده های کیفری نیاز به پیگیری مداوم و حضوری دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
زمان قابل پیش بینی نمی باشد پس از تحقیقات جهت دستور به دادسرا ارجاع می گردد باید پیگیر باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چند روز ، بعد از اینکه تحقیقات کلانتری کامل شد پرونده به دادسرا ارسال خواهد شد و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
غیر قابل پیش بینی است ولیکن باید پیگیری نمایید