مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت کاری

سلام و خسته نباشید. من سال 92 جهت استخدام تو یه شرکت سفته سفید امضا به مبلغ 50000000 ریال جهت ضمانت دادم. و شش ماه میشه که از کار اخراج شدم کارفرما الان سفته ها رو تاریخ 94 زده و به اجرا گذاشته من چطور میتونم ثابت کنم که برای ضمانت سفته رو دادم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام قاعدتاً زمانی که سفته ای را جهت حسن انجام کار به شرکت می دهید رسیدی در مقابل به شما تحویل داده می شود و حتی اگر رسیدی هم داده نشده باشد کار در شرکت کاملاً مشخص کننده این است که سفته بابت حسن انجام کار است لکن چنانچه مطالبات و طلبی وجود داشته باشد و شما نتوانید ثابت نمایید که موضوع بابت ضمانت است می تواند از محل آن در صورت مطالبات پرداخت صورت گیرد.