مشاوره حقوقی رایگان - مهلت گرفتن بدون اجازه مالک

با عرض سلام و احترام خدمت شما
بنده برای مستاجر خود دستور تخلیه فوری گرفتم، یک هفته هم به ایشان وقت دادند ولی نرفتند، پول پیش را به صندوق دادگستری ریختم و مامور اوردم و به ایشان یک هفته فرصت تخلیه دادن، سوالم اینه که آیا در این یک هفته ی پایانی مستاجر میتونه به گونه ای مهلت اضافه ای بگیره؟ مهلتی که قاضی بدون اجازه مالک صادر کند؟ یعنی امکان اینکه مستاجر بدون اجازه صاحب ملک میتواند برای تخلیه ملک مهلت اضافه ای بگیرد؟
خیلی ممنون از پاسخ گویی تون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا وقت تخلیه در حکم مشخص است و همان است مگر با تراضی

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اجرای احکام توسط دادوزان اجرا ، چند روز مهلت اندک دیده شده است. کمی صبور باشید.