مشاوره حقوقی رایگان - وکالت ملک

با سلام. بنده ملکی را بصورت وکالت بلاعزل خریداری کردم که سه وکالت قبل من خورده تا به سند قطعی برسه میخواستم بپرسم که اگر کسانی که قبل من وکالت بنامشان بوده فوت کنند وکالت من باطل است یا اون شخصی که سند قطعی بنامش است ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وکالتنامه های تفویضی باطل نخواهد شد بله موکل اولیه فوت کند وکالت شما هم اثر قانونی نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکالتنامه های تفویضی باطل نخواهد شد