مشاوره حقوقی رایگان - دستنوشته با امضا اثر انگشت

سلام سال 84 پدرم دستنوشته با امضا و اثر انگشت به این صورت به من داده‌اند که کلیه دارایی از جمله منزل مسکونی زمین کشاورزی و سهام شرکت بعد از خودشان به من واگذار کرده‌اند حال بعد از فوت پدرم آیا مابقی وراث می‌توانند ادعایی داشته باشند ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

اشخاص تنها تا یک سوم اموال خود را می‌توانند وصیت نمایند. لذا این دست نوشته صحیح نمی‌باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید مدرک شما بررسی تا اظهارنظر دقیق صورت پذیرد