مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار دستنوشته

سلام من یک خودرد رو از یک بنگاه دار خریدم بخشی از پول رو نقدی و بخشی دیگر رو چک یک ماهه دادم چک پاس شده قولنامه هم کردیم الان موقع سند زدن معلوم شده ماشین رو بنگاه دار از یک نفر دیگه گرفته اون طرف هم ماشین رو قسطی از یک بنگاه تو تهران خریده ولی دو تا از قسطاش رو نداده و سند رو بنگاه تهران آزاد نمی کنه من هم از بنگاه دار یک دستنوشته با مهر و امضا گرفتم که تا دو ماه فرصت دارد سند ماشین رو بزند به نام من یا یک ماشین دیگه به من بدهد یا پولم رو به قیمت روز ماشین بدهد.
آیا دستنوشته اعتبار دارد؟من الان چه کار هایی از دستم بر می یاد انجام بدهم بنگاه دار به گفته خودش نمی دونسته ماشین همچین شرایطی داره اونم ماشین بدون سند زدن فقط با قولنامه گرفته است.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
عقود و قرارداد های خصوصی مادام که مخالف قانون نباشد بین طرفین معتبر است ، ابتدا با ارسال اظهارنامه رسمی انجام تعهد نمایشگاه دار را مطالبه نمایید اگر مصالحه انجام نشد و مقصود حاصل نگردید امکان طرح دادخواست مبنی بر الزام به انجام تعهد خواهید داست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست موضوع را طی یک اظهارنامه ارسال نماییدتعهدات را انجام دهد در غیر این صورت می‌توانید دادخواست بدهید و تعهدات را از طریق دادگاه مطالبه نمایید و ایشان ملزم به انجام تعهدات است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دست نوشته عادی نیز از اعتبار برخوردار است.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام درابتدا اظهارنامه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معتبر است
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله معتبر هست اول اظهار نامه بدهید و اگر افاقه نکرد دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس اقدام به تنظیم دادخواست تخصصی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ سند دست‌نوشته نیز دارای ارزش و اعتبار قانونی می‌باشد.
در ابتدا نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام بفرمائید‌.
در صورت عدم توفیق، دادخواست به خواسته‌های الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت ایادی ماقبل به استناد قولنامه و دست‌نوشته از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن ان خ.انده و حزییات بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک باید رویت شود سوال شما طوری نیست که صرفا سوال و جواب کوتاه حقوقی شما را به راه حل نهایی و مناسب سوق دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده نیازمند بررسی دقیق‌تر اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و بررسی جزئیات می‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده ملزم به اجرای تعهدات ضمن عقد بوده و دست نوشته ایشان یک سند عادی قابل قبول است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معتبر است
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله تکراری است و در گذشته به نحو کامل و دقیق پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای سومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال قبلا پاسخ داده شده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اول می توانید اظهارنامه دهید سپس دادخواست الزام به انجام تعهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای چهارمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه در تاریخ مقرر که قرار شده یکی از تعهدات را انجام دهد از انجام تعهد خودداری نمود شما میتوانید هرکداک از موارد را که صلاح بدانید طی یک دادخواست مطرح و ایشان را الزام به ایفای تعهد نمایید اما دادخواست باید منجز باشد و نمیتوانید دادخواستی مطرح نمایید که یکی از این سه کار را انجام دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله چنین دست نوشته ای معتبر است .

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

شما اظهارنامه جهت تنظیم سند بدهید و داخواست الزام به تنظیم سند بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله برای پنجمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

با سلام 1. شما میتوانید دو قسط را پرداخت نمایید و سپس از مالک خودرو مبلغ اقساط را دریافت نمایید و اگر ندادند دادخواست مطالبه وجه را تقدیم دادگاه کنید 2. دست نوشته‌ای که از بنگاه گرفته‌اید معتبر می‌باشد معتبر می‌باشد ر روی همان دست نوشته نیز می‌توانید اگر به تعهدات عمل نشد اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای ششمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در حد سند عادی دارای اعتبار است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله برای هفتمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای هشتمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.