مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار دستنوشته عامیانه

یک سال پیش بخاطر دلسوزی و دلجویی از نامزدم روی یک کاغذ ساده تعهدی دادم که دیگه اونو اذیت نکنم و هر چیزی که میخواد رو فراهم کنم و غیره، ولو بدون جزئیات مسئله، آیا الان که کارمون به طلاق کشیده میتونه به عنوان مدرک ازش استفاده کنه، و اینکه اصلا عسر و حرجی هم انجام ندادم که بخواد ثابت کنه. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه همین توضیحات را مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن ان برررسی شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما باید دید دقیقا به چه چیزی اقرار کرده اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مورد خاصی ندارد و مدرکی در جهت اثبات نمی‌تواند باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما این گونه نوشته ها در رسیدگی های قضایی تاثیری نداره همسر شما باید مطابق قانون اثبات نمایند که به چه دلیل در عذر و حرج می باشد در صورتی که پرداخت نفقه بیش از شش ماه به ایشان انجام نشده باشد و یا ایشان را مورد کتک کاری قرار داده باشید و گواهی پزشکی قانونی نیز گرفته شده باشد و از طریق کیفری نیز ایشان را محکوم نموده باشید می توانید به عنوان عسر و حرج اقدام به طرح دعوی طلاق نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدرک قوی محسوب نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در صورت اقامه دادخواست طلاق توسط زوجه ، زوجه باید عسر و حرج خود را اثبات نماید یا به شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه استناد نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دست نوشته عادی شما به لحاظ قانونی به تنهایی نمی تواند از موجبات عسر و حرج برای همسر شما باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که متن تعهد نامه مورد مطالعه قرار گیرد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه بتونه استفاده کنه بستگی به متن نوشته و سایر امارات دارد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

به صرف دست نوشته خیر مگر ادله دیگری داشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر امر جدیدی محقق نشده باشدکاغذ مذکور موثر نیست

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر چه مدرک بار اثباتی نداره ولی روی نگاه دادگاه نسبت به شما تاثیر منفی خواهد گذاشت.از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ارتباطی به طلاق ندارد.
سوول خیلی کلی است
نیاز به دانستن جزییات است.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تعهدنامه مزبور موید وجود سابقه اذیت کردن همسر و وجود اختلاف قبلی است که خانم در پرونده طلاق می‌تواند از آن در کنار سایر دلایل استفاده کند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر هم مدرک محسوب نشود می تواند قرینه ای بر اثبات ادعای همسرتان باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در کنار ارائه دلایل دیگر و حسب نیاز خواسته ی شما

بنوعی میشه استناد نمود ولی تنها دلیل کافی نمی تواند باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به محتوای اندارد به هر روی زوجه جهت طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به تشخیص قاضی است . مع بسته به شرایط پرونده سنجیده می شود