مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام،خانواده من یک دستنوشته در منزل نوشتیم که بعداز فوت مادرم مغازه به دخترها صدالبته در حضور دو شاهد و برادرم هم حضور داشته و امضا کرده آیا این نامه بعد از فوت مادرم وجهه قانونی دارد و معتبر است؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
معمولاً اینگونه دست نوشته ها در آینده با مشکلاتی روبروست ، بنابراین از مادر بخواهید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی مغازه را به نام دختران صلح عمری نماید .

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام . سوال شما مبهم است
ایا مغازه متعلق به مادر بوده؟
ایا مادر بجز مغازه اموال دیگری نیز داشته یا خیر؟
ایا پس از فوت مادر سایر وراث همچنان بر رضایت خود مبنی بر تعلق مغازه به دخترها راضی هستند یا خیر ؟و...

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تمامی افراد اعم از مادر خواهر و برادر باید امضاکنند چراکه اشخاصی که امضا ننموده اند بعد از فوت مادر می‌توانند مدعی شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به متن قرارداد دارد که باید بررسی‌ بشه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام مغازه در مالکیت کیست!؟ اگر مادر مالک باشد که این تقسیم نامه صحیح نیست مگر با امضا مادر. و تا زمانی شخص زنده باشد ارث معنی پیدا نمی کند بهتر است مادرتان یه تقسیمی بنویسد و در زمان حیات خود، هبه نامه تنظیم کند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
قبل از فوت مادر فرزندان واحد سمت و صلاحیت تعیبن تکلیف درخصوص اموال مادر نداشته و ندارند ولیکن پس از فوت امکان رد و یا تنفیذ سند مزبور توسط هریک از وراث می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قانونی است ولی راه های عدم قبول نیز وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است از طریق دفاتر اسناد رسمی در این خصوص متنی قانونی تهیه گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
متن مربوطه باید بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر معتبر نیست و نهایت تا ثلث اموال معتبر باشد . برای تنظیم یک قرارداد قانونی تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت تایید مادرتان تا یک سوم بلا مانع است

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام : ارزشی ندارد

حمید نجفی

جناب آقای حمید نجفی :

قبل از فوت تا یک سوم مورد قبول میباشد ولی بعد از فوت در صورت توافق طرفین معتبر میباشد

حمید نجفی

جناب آقای حمید نجفی :

قبل فوت اعتباری نداره ولی بعد از فوت با اثبات تقسیم نامه معتبر میباشد

مینا پاشنا

سرکار خانم مینا پاشنا :

وصیت تا یک سوم اموال معتبر است و مابقی پس از فوت،در صورت تنفیذ ورثه صحیح هست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و ادب
معتبر است در صورت تراضي كل ورثه و توافق

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا ارث با فوت محقق میگردد واسقاط مالم یجب صحیح نیست یعنی ساقط کردن حق قبل از ایجاد ان درست نیست

مینا احمدی

مینا احمدی :

تنفيذش را در دادگاه بگيريد بله معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
یابد مفاد قرارداد بررسی گردد
و اینکه مشخص گردد که انتقال ، در قالب چه نوع عقدی
بوده است
و اینکه مالک مغازه چه شخصی میباشد ایا متعلق به مادر است یا جز ماترک پدر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مادر در قید حیات است خیر اعتبار ندارد...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بعد از فوت مشکل ساز میشود بهتر است مادرتان صلح نامه تنظیم کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نسبت به صلح اقدام نمایند ارث قبل از فوت محقق نمی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به اینکه وصیت است تا یک سوم مال میتوان وصیت کرد مازاد بر آن همه وراث باید رضایت داشته باشند

صادق طلعتی دلیر

جناب آقای صادق طلعتی دلیر :

منظور از دست نوشته چیست؟
اگر وصیت نامه باشد شرایط خود را دارد