مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام بنده توسط وکالت فروشی که از مادرم گرفتم منزل مسکونی ایشان را قولنامه ای فروختم متاسفانه مادرم فوت کردند و همچنین خواهرم نیز بعد مادرم فوت کردند میخاستم بپرسم خریدار ملک چطوری می‌تواند ملک را بنام خود ثبت کند و آیا ما باید مالیات بر ارث را هم بدهیم و ورثه خواهرم هم باید انحصار وراثت بگیرند؟ضمنا بنده کل ثمن‌ معامله را دریافت کردم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مالیات بر ارث در رابطه با این خانه صدق ننیکند چون قبل از فوت از مالکیت مادر خارج شده البته ورثه جهت ثبت سند نیازمند انحصار وراثت هستند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر مالیات بر ارث در رابطه با این خانه درست نیستالبته ورثه جهت ثبت سند نیازمند دریافت انحصار وراثت هستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مالیات بر ارث در رابطه با این خانه صدق نمی کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این ملک از ماترک مادر مرحوم شما خارجه و مالیات بر ارث تعلق نخواهد گرفت