مشاوره حقوقی رایگان - شرایط دریافت نفقه پسر

سلام بنده 33سالمه.چند ساله مهره کمرم آسیب دیده و قابل عمل کردن نیست دکتر گفته هیچ کاری نکن فقط خانه استراحت کن یک ساله به علت پاره شدن رگ و تاندومهای گردنم الان یکطرف گردنم تاندوم نداره ِو در گردنم لوله گذاشتن که مشکلات زیادی پیدا کردم از جمله ناتوانی برای انجام هر کاری حتی ساده ترین کار شدید خانه نشین شدم.خانواده وضع خوبی دارن خواهشن بفرمایید نفقه شامل حال بنده میشود؟اگر میشود چکار باید کنم؟خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتون توان مالی دارد می توانید مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر توانایی کار ودرامد ندارید وپدر شما ملائت مالی جهت پرداخت داشته باسند بله باید به شما انفاق شود

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

بله در صورت از کار افتادگی برعهده ی پدر میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به بهزیستی مراجعه نمایید و درخواست مستمری از بهزیستی نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما مشخص نیست نفقه از چه کسی برای چه کسی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ابتدا باید اثبات کنید از کارافتاده هستید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما از کار افتاده باشید و خانواده دارا باشند میتوانید الزام به پرداخت نفقه بدهید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت اثبات از کار افتادگی و ملائت پدر می توانید اقدام نمایید.

یک وکیل

دادخواست پرداخت نفقه حال واینده به طرفیت پدردهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر از کارافتاده باشید و پدر نیز مکنت داشته باشد می توانید نفقه دریافت نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تحت شرایطی از جمله از کار افتادگی و تمکن مالی پدر می توان مطالبه کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورت از کار افتادگی نفقه شما بر عهده پدرتان می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت که طبق نظر پزشک قانونی و اسناد پزشکی از کارافتاده محسوب شوید پدرتان با توجه به وسع مالیش مسئول پرداخت نفقه شما هستند .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام نفقه از پدر قابل مطالبه می باشد

حسن  قيصري نجف آبادي

جناب آقای حسن قيصري نجف آبادي :

سلام
پدر شما درصورت تمکن مالی ملزم به انفاق است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. البته اگر پدر شما توانایی مالی داشته باشد باید به شما نفقه بپردازد

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام.آره شما میتونید نفقه بگیرید و باید دادخواست بدید ،درصورت نیاز به توضیح بیشتر درخدمتم

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

چند شرط دارد یکی ازکارافتادگی به تایید پزشکی قانونی دوم عدم تمکن شما سوم تمکن ولی

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

نفقه همسرتون در هر صورت شامل ایشون میشه ولی نفقه فرزندان میتونید پرداخت نکنید