مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با شناسنامه مرده

سلام ببخشین ی سوال داشتم مامان من میخاد از بابام طلاق بگیره رفته شکایت کرده نفقه خودش و ک 8بابام ب خونه نمیاد و نفقه بچه هارو میخاد بگیره بابام هم گفته ک میره شکایت میکنه ک شناسنامه مامان من جعلی هس راستش شناسنامه مامانم شناسنامه ی خواهر مامانمه ک مرده بعد شناسنامه اون و برا مامان برداشتم گویا تو شناسنامه سن مامان 10سال کوچیکه میخاستم بدونم بابام میتونه مامانمو محکوم کنه ؟؟؟!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید